top of page
Algemene voorwaarden

Motorkledingwasserette.nl

 

Bij Motorkledingwasserette.nl kun je terecht voor het laten reinigen en verzorgen van alle soorten motorkleding. Wij zijn onderdeel van Paula's Motorkleding gevestigd in Menaldum en we hebben ruime ervaring met het adviseren van klanten omtrent het aanschaffen, verzorgen, repareren en onderhouden van kwalitatief hoogwaardige motorkleding. 

Wij benadrukken dat het inbrengen en/of opsturen en laten behandelen van motorkleding gebeurt op eigen risico van de eigenaar van de motorkleding. Het laten impregneren van lekke en/of beschadigde (motor)kleding geeft geen enkele garantie op waterdichtheid van de kleding. Uiteraard wordt "doorslaande" kleding wel waterproof na het impregneren. Na het beoordelen van het ingebrachte of opgestuurde kledingstuk, kunnen wij uitspraken doen over het wel of niet kunnen garanderen van waterdichtheid na het impregneren van het kledingstuk.

De op onze website vermelde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of typfouten. Wij kunnen te allen tijden een prijs wijzigen per situatie, na het beoordelen van de ingebrachte en/of opgestuurde (motor)kleding. Aan de tekst op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. 

Bij het opsturen van de kleding raden wij aan om de kleding op te sturen met een Track & Trace code, dan wel een productverzekering naar waarde van de (motor)kleding. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het ontvangen van deze pakketten en wij benadrukken dat het opsturen van de motorkleding altijd gebeurt op eigen risico van de eigenaar van de (motor)kleding.

De Motorkleding Wasserette / Motorkledingwasserette.nl is onderdeel van Paula's Motorkleding, gevestigd in Friese Motorexperts aan de Jan Flamelingstrjitte 1, 9036 VM Menaam. 

Contactgegevens

Telefoon

Tel. 0518 - 419 650

E-mail

motorkledingwasserette@gmail.com

Kvk 01111555

Btw NL001462800B04

IBAN NL40 RABO 0126 3637 57 

bottom of page